God karma ger dig tur i spel

Kanske har du hört talas om karma men är inte helt säker på vad det är. Karma är ett begrepp som används mycket i Indien och andra österländska religioner. Karma handlar om att gott föder gott och ont föder ont. Ungefär så här: Om du en dag gör en god gärning, till exempel hjälper en gammal dam över vägen, plussar detta på god karma för dig. Kanske kommer någon göra samma sak för dig när du är gammal. Eller så kan din goda karma visa sig i att du får tur i spel just den dagen. Dock är karma inte bara goda saker. Om du exempelvis gör en ond gärning som att snatta i en butik, kommer du få dålig karma. Detta kan visa sig i att någon snor av dig eller att du rent utav råkar ut för en olycka.

En del använder sig av god karma för att få mer tur i spel, särskilt vid casinospelande. Många av oss är vidskepliga av oss medan andra menar på att det är slumpen som avgör om man får tur i spel. Det finns egentligen bara ett sätt att ta reda på det – genom att testa själv. När du väl ska spela kan du använda dig av attraktionslagen. Attraktionslagen innebär att du önskar dig och visualiserar dig dina önskemål så grafiskt att du nästan tror på det. All den positiva energin som riktas till dig kan visa sig i att du får tur i spel.

Var en god medmänniska och få tur i spel

Det finns många alternativa metoder för att få tur i spel, god karma är ett av de. En del använder sig av turnummer och andra ber för att öka chanserna för att få tur i spel. Om du är helt ny till detta kan du behöva prova olika varianter för att se vad som passar dig. Men hur som helst är det ju alltid bra med god karma, oavsett om man tror på historien bakom det eller inte. Att vara en bra medmänniska är viktigt och ofta blir både du och alla runtomkring dig gladare.

Tur i spel genom goda gärningar är en möjlighet